T. 026 - 844 57 53
Kinderen

MusicallesN.B. THEATERKIDS IS HELAAS GESTOPT MET MUSICALLESSEN.

Heb je toch interesse in musicalles, kijk dan op onze partner in Arnhem, Kindercentrum IKKEIn 2008 is Stichting Joy-Acts Theater Producties een initiatief gestart voor kinderen die graag echt willen leren toneelspelen; Theaterschool TheaterKids. Het was bedoeld als tegenhanger tegenover enkele vrijtijdsclubjes waar kinderen bezig gehouden werden, terwijl ze wel graag echte ster willen worden in een theater. Wij hebben dat 10 jaar verzorgd.

Nadat wij musicallessen in diverse dorpen hadden opgestart, kwamen er vrij snel lokale organisaties die dat ook gingen doen; in Dieren werd TheaterKids opgevolgd door huidige Podiumscool, die ook les geven in Rheden waar TheaterKids jaren geleden ook musicallessen heeft verzorgd. In Duiven zijn de musicallessen opgevolgd door Vaye Musicaltheater. TheaterKids heeft ook jaren in Arnhem Zuid theaterlessen verzorgd, maar Kindercentrum Ikke is een goede aanbieder aldaar.
Kortom; overal kunnen kinderen inmiddels terrecht voor musicalles, dus TheaterKids gaat zich voorlopig op andere zaken richten.